• Öğrenci Toplulukları Koordinatörlüğü

TOPLULUK AKADEMİSİ BAŞLADI

Öğrenci topluluklarımızın başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine; kariyer, kişisel gelişim, stres yönetimi, liderlik ve takım çalışması, gönüllü yönetimi gibi konularda "Topluluk Akademisi" adı altında eğitim serisi planlanmış ve etkinliklerin ilki 16 Aralık 2022 Cuma Günü Ahmet Keleşoğlu Yerleşkesi Prof. Dr. Erol Güngör Konferans Salonunda düzenlenmiştir. Öğrencilerimizin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte ÜNİ101FEST etkinliğine katılan topluluklar Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Zekeriya MIZIRAK, Öğrenci Toplulukları Koordinatörü Öğr. Gör. Osman BOZDEMİR, Artı Kariyer Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Ali BOZGEDİK,  SKS Daire Başkanı Salih Zeki İNCE ve Spor Şube Müdürü Mehmet BÜYÜKDEDE'nin elinden teşekkür belgelerini teslim aldılar.

 

 

 

 

 

Sonrasında  konuşma yapan Prof. Dr. Zekeriya MIZIRAK gönüllü olarak öğrenci topluluğu  faaliyetlerine katılan öğrencilerin akademik gelişimlerinin yanı sıra sosyal ilişkilerde de büyük kazanımlar elde ettiğini vurguladı.

 

 

Üniversitemiz Artı Kariyer Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Ali BOZGEDİK “Kariyer Basamakları Topluluktan Geçer” adlı sunum gerçekleştirerek  kariyer yaparken öğrenci topluluğu faaliyetlerinin sağladığı  faydalara değindi.  

 

 

Sosyal İnovasyon Ajansı'nın “Sosyal İnovasyon Nedir?” konulu sunumundan sonra katılımcılar Sosyal İnovasyon Ajansı'na ziyaret gerçekleştirerek ajansta yürütülen projeler ve diğer çalışmalar hakkında bilgi edindiler.