TEMA'ya En Çok Üye Kazandıran Üniversite Olduk

 

Üniversitemiz, ‘Hayrettin Karaca Gönüllülük Ödülleri’ kapsamında, 144 üniversite arasından 1374 gönüllü kazanımı yaparak 1’incilik ödülünü almaya hak kazandı. Antalya’da düzenlenen Genç TEMA Koordinasyon Toplantısı’na katılan Üniversitemiz Genç Tema Topluluk Başkanı Tuğba Cengiz ile başkan yardımcıları Anakız Uçar ve Canan Ala ödülü, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç’ın elinden aldı.

Tanışma etkinlikleriyle başlayan toplantının ilk günü Umut Yeşertenler Atölye Çalışması ile son buldu.

 

 

TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç’ın açılış konuşması ile başlayan koordinasyon toplantısının ikinci gününde, TEMA Vakfı Genel Müdürü Başak Yalvaç Özçağdaş, TEMA’nın 2021 yılı faaliyetleri ve Genç TEMA örgütlenmesi konusunda bilgiler verdi. Konuşmanın ardından Umut Yeşertenler Ödülleri hakkında bilgi paylaşımı yapılarak, “Türkiye’de Biyolojik Çeşitlilik Olası Tehlike ve Tehditler” konulu seminer gerçekleştirildi.

İki gün boyunca devam eden Genç TEMA Saha Koordinasyon toplantısı; “Türkiye’de Orman Yangınları”, “Öğrenci Kulüplerinin Görünürlüğünü Sağlama”, “Savunuculuk Genel Kavramlar ve Yöntemler Yerel Sorunların Çözülmesi İçin Adımlar” konulu sunum ve atölye çalışmalarıyla sona erdi.